top of page

I Østagergårds køkken har eleverne mulighed for at være med til at tilberede den økologiske mad, vi spiser i hverdagen. 

På køkkenlinjen undervises der i alt fra tilberednings-metoder til varekundskab, smagskompas og hygiejne. Vi laver mad at hjemmedyrkede produkter fra Østagergård og lader os også inspirere af naturens spisekammer.

Vores køkken er 90% økologisk. 

IMG_00281.jpg
IMG_00491.jpg

Når vi laver mad, sammensætter vi måltider, der sikrer, at vi får både sund, mættende og nærende kost hver dag. Eleverne deltager i både de praktiske og teoretiske aspekter af køkkenets daglige drift. 

Vi laver også mad til særlige arrangementer, fx. den årlige gallafest eller til den ugentlige fællesspisning i Jystrup sogne-gård 'Stalden'. 

IMG_00441_edited.jpg

Medarbejdere på køkkenlinjen

Annemette.png
Lykke.png

Annemette Lauritzen

Lykke Christensen

bottom of page